• Ineke

Corona update

Je kan er niet meer onderuit, Corona is overal. Gezien de recente ontwikkelingen, even een update. Onze gastenkamer blijft voorlopig open, het ontbijt wordt sowieso in de afzonderlijke eetkamer of buiten opgediend, maar kan indien gewenst ook op de kamer geserveerd worden. Wij respecteren alle nodige hygiënemaatregelen.

Table d'hôtes is uiteraard niet mogelijk momenteel. De gîtes houden we de komende weken gesloten, om te vermijden dat er teveel mensen op het terrein zouden zijn.

Voor zij die reeds voor mei of later hebben gereserveerd, zoals je kan zien op ons "Bij Landgenoten" profiel onderschrijven wij de CoronaGarantie. De reeds betaalde voorschotten of saldobedragen gaan niet verloren in geval van negatief reisadvies ten gevolge van het Corona virus. De reisdatum kan tot het laatste moment kosteloos worden gewijzigd, maw wij versoepelen tijdelijk onze annuleringsvoorwaarden.

Voor mei, de zomermaanden en het najaar kan je nog steeds zonder probleem boeken, dankzij de Corona garantie ben je sowieso zeker geen verlies te lijden.

Wij vertrouwen erop dat de situatie snel normaliseert en hopen jullie snel te mogen verwelkomen voor een deugddoende vakantie, weg van het massatoerisme. 💚💛💙

27 views0 comments

Recent Posts

See All

Contact:

 

Bounetis Bas | Pont Fourcat, FR-82110 Lauzerte

+33 7 72 32 66 60 (Ivo) | +33 6 28 33 16 89 (Ineke)

info@bounetisbas.com

SIRET 834 119 125 00013