• Ineke

Bye bye zomer 2020, op naar 2021!

Inmiddels is ons derde verhuurseizoen ten einde, en wat voor één! Door de coronacrisis was dit een ander seizoen dan anders, geen marchés gourmands met onze gasten, geen dorpsfeesten, minder tips voor uitstapjes want sommige zaken gingen niet door of moesten op voorhand worden gereserveerd, veel rondbellen en uitzoeken dus, maar er was veel solidariteit en iedereen was heel behulpzaam.


Een ander gevolg van de crisis - positief ditmaal - was dat veel gasten meer op het terrein bleven en vaak bleven eten, waardoor we met iedereen een nauwer contact hadden. Dit bracht heel veel fijne, warme en gezellige momenten mee.


Wij genieten nog na van de recensies die onze gasten in het gastenboek schreven, zoals: "We kijken al uit naar volgend jaar!", "Bedankt om ons weekje 'weg van alles' zo perfect te maken.", "Alleen maar superlatieven", en nog zoveel meer mooie woorden. Soms niet alleen woorden, maar ook cadeautjes allerhande, zo fijn! Dit doet veel plezier, omdat we het iedereen graag naar de zin willen maken en dat meestal lijkt te lukken..


Bedankt dus aan al onze lieve gasten uit de grond van ons hart, voor de reviews, de likes en aanbevelingen, de tekstjes in het gastenboek, de presentjes, de lieve woorden bij het vertrek,.. Hopelijk tot nog eens!


Ondertussen is hier de tijd aangebroken om alvast het volgende zomerseizoen voor te bereiden: boekingssites aanpassen, klussen, tuinieren, recepten testen,... Genoeg te doen zodat de tijd snel gaat, op naar een hopelijk C-vrij 2021!

#summer2020 #summer2021 #thankyou #lovelyguests

15 views0 comments

Recent Posts

See All

Contact:

 

Bounetis Bas | Pont Fourcat, FR-82110 Lauzerte

+33 7 72 32 66 60 (Ivo) | +33 6 28 33 16 89 (Ineke)

info@bounetisbas.com

SIRET 834 119 125 00013